På vores klinik udføres alle specialer indenfor fodterapien.

 • Fodbehandling

  Vi laver almindelig fodbehandling, hvor der tages hånd om negleproblemer, hård hud og ligtorne. Sammen finder vi årsagen til problemerne og laver en behandlingsplan for at undgå at generne vender tilbage.

  Delbehandling

  Har du et enkelt problem, der generer dig og ønsker du kun at få dette behandlet, kan du bestille tid til delbehandling. Det kan f.eks. være en enkelt ligtorn, en nedgroet negl, en hælrevne eller andet.

  Kompliceret behandling

  Har du meget hård hud, mange ligtorne eller massive negleproblemer, skal du bestille tid til en kompliceret behandling.

 • Bøjlebehandling

  Vi laver bøjlebehandling (ortonyxi) af nedgroede negle og giver dig gode råd, så du opnår det bedste resultat af behandlingen.

 • Indlæg

  Vi laver korrigerende indlæg, hvis du har fejlstillinger i dine fødder - dette omhandler som regel også en god snak om fodtøj og evt. fodøvelser. Indlæg kan også være støttende og aflastende til patienter med diabetes, gigt og arvæv efter strålebehandlede vorter.

 • Silikoneaflastninger

  Vi laver individuelt fremstillede silikoneaflastninger til fejlstillinger af tæerne f. eks knyster, hammertæer og overlagte tæer.

 • Vorter

  Vi behandler vorter med beskæring af den hårde hud og efterfølgende behandling med Verrutop

 • Konsultation

  Har du et problem med dine fødder, men måske ikke lige brug for en fodbehandling. Så kan du bestille tid til en konsultation. Her vil du få undersøgt dine fødder, og du vil så få råd og vejledning til, hvad der skal gøres, for at det kan blive bedre. Alt efter hvad problemet er, vil du få rådgivning omkring fodtøj, aflastninger, indlæg, fodøvelser mm.

 • Fodundersøgelse med henblik på indlæg

  Har du problemer med dine fødder, og er du usikker på, om du skal have et indlæg, så kan du bestille en tid til en fodundersøgelse. Her undersøger vi, om du har brug for indlæg og hvilken slags det evt. skal være.

Bestil Tid Facebook