Vi er et team på 3 fodterapeuter, som alle vil gøre vores yderste, for at dit besøg her hos os bliver en behagelig og positiv oplevelse.

Hos Klinik for Fodterapi Kastrupvej 326 tager vi os af alle fødder.

Man behøver ikke at have ondt i sine fødder for at komme hos os. Alle kan have stor glæde af at få behandlet deres fødder af en professionel statsautoriseret fodterapeut og få råd og vejledning til hvordan fødderne holdes sunde og raske.

Fodbehandlingen er tilrettet lige præcis dine fødder. Vi optager en journal, således at behandling og vejledning til dig vil have fokus på flere områder, såsom alder, gener, sygdomshistorie, arbejde, sport mm.

Har du hård hud, ligtorne, hælrevner, problemer med neglene m.m. kan vi behandle dette, og vi vil også hjælpe dig med at forebygge, så disse og andre gener ikke kommer igen. Vi vil se efter om du har fejlstillinger i dine fødder, som kan afhjælpes med individuelt fremstillet indlæg eller bedre fodtøj , og du vil få vejledning i fodøvelser, som kan være gavnlige for dig at lave.

For at fjerne gener fra fødderne skal man, så vidt dette er muligt, fjerne årsagen til at disse er kommet, og dette er et samarbejde mellem dig og din fodterapeut.

Vi glæder os til at byde dig velkommen her på klinikken.

Bestil Tid Facebook